Základná škola s materskou školou, Andreja Kubinu 34, 917 01 Trnava

 

Navigácia

  • Italian World Cup 2024 v kickboxe

    Náš žiak, Juraj Nádašský z 8.B, získal krásne 3. miesto na ITALIAN WORLD CUP 2024 v kickboxe v kategórii kadeti v meste Lido di Jesolo.

    Gratulujeme reprezentantovi Slovenska trénujúcemu v RAPTORS kickbox clube Trnava a prajeme mu veľa úspechov na ďalších súťažiach - Majstrovstvách Slovenska a Majstrovstvách sveta.

  • Zážitkový program - Exkurzia ku Dňu Zeme

    Dňa 16.4.2024 sa žiaci a žiačky V.A, V.B a V.C zúčastnili zážitkového programu pod názvom: Exkurzia ku DŇU ZEME. 

    V EKO dielničkách si deti vyrobili macramé kľúčenky z nechcených tričiek. V ďalšej dielničke pod názvom u Zlatej priadky mali možnosť nielen vidieť tkanie na krosnách, ale si aj samé vyskúšali tkanie na krosnách. Deťom bol taktiež predstavený projekt „ako urobiť s dierou v tričku - dieru do sveta“. Vďaka tomuto programu, deti videli ako sa dajú veci použiť znova, opraviť, či upcyklovať.

    Táto exkurzia poskytla našim žiakom jedinečnú príležitosť na praktické vzdelávanie a priblížila im dôležitosť ochrany nášho životného prostredia.

    Mgr. Lucia Bujňáková

  • Rodičovské združenie

    Vážení rodičia,

    dovoľujeme si Vám oznámiť, že dňa 15.04.2024 (pondelok) sa budú konať triedne rodičovské združenia. Výbor RZ bude o 16:00 v jedálni. Rodičovské združenia budú o 16:30 hod. v jednotlivých triedach. 

    Vedenie školy

  • MŠ Lienky a Mravčekovia- Hudobný koncert uja Viktora

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MŠ Lienky a Mravčekovia- Hudobný koncert uja Viktora.

  • MŠ Včielky a Slniečka- Hudobný koncert uja Viktora

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MŠ Včielky a Slniečka- Hudobný koncert uja Viktora.

  • MŠ Ružindolská- Hudobný koncert uja Viktora

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MŠ Ružindolská- Hudobný koncert uja Viktora.

  • Riaditeľské voľno

    Riaditeľka ZŠ s MŠ Andreja Kubinu 34, Trnava oznamuje rodičom, že v zmysle paragrafu 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní ( školský zákon ) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje riaditeľské voľno žiakom 1. až 9. ročníka dňa 08.04.2024 z prevádzkových dôvodov (plánované prerušenie distribúcie elektriny).

  • Výtvarná súťaž - S láskou Vincent

    Vo štvrtok 21.3.2024 sa uskutočnilo vyhodnotenie a odovzdávanie cien výtvarnej súťaže S láskou Vincent, kde sa naša žiačka Sophia Harajčíková zo IV.A umiestnila na krásnom 3. mieste vo svojej kategórii.

    Týmto Sophii blahoželáme a prajeme ešte veľa tvorivých úspechov.

  • Deň otvorených dverí MŠ Ružindolská

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň otvorených dverí MŠ Ružindolská.

  • MŠ Včielky- Deň otvorených dverí

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MŠ Včielky- Deň otvorených dverí.

  • Veľkonočný pozdrav
  • Veľkonočná návšteva v Domove pre seniorov

    Dňa 21.marca 2024 sme navštívili seniorov v Domove pre seniorov na Vansovej ulici v Trnave. Siedmaci Sebastián Kuracina a Šimon Áč zaujali hudobným vystúpením, ktoré malo veľký úspech. Žiaci 3.C odovzdali seniorom malé darčeky vyrobené deťmi v školskom klube. Zaželali sme s navzájom príjemné prežitie veľkonočných sviatkov.

  • ŠKD má talent - súťaž

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠKD má talent - súťaž.

    V našom školskom klube máme veľmi veľa talentov. Presvedčiť o tom sme sa mohli 15.3.2024, keď nám deti ukázali, v čom vynikajú práve oni. Súťaž pokračovala aj 19.3. kategóriou skupín. Súbežne s tým prebiehala aj výtvarná súťaž. Porota p.uč.Moldová,p.uč.Vavrová,p.uč.Petzová mala ťažkú úlohu – nájsť 6 najlepších jednotlivcov, 2 skupiny a 4 výtvarné práce. Všetkým víťazom srdečne blahoželáme.

  • Deň otvorených dverí
  • Hollého pamätník - obvodné kolo

    V dňoch 13.3.14.3. sa v Západoslovenskom múzeu v Trnave konalo obvodné kolo recitačnej súťaže Hollého pamätník. Našu školu reprezentovali žiačky Eliška Fančovičová zo 4.A, Alžbeta Lojová z 5.BKristína Gáliková z 5.B. Všetkým trom dievčatám veľmi pekne ďakujeme.

  • Šaliansky Maťko - krajské kolo

    Dňa 12.3.2024 sa v CVČ Kalokagatia konalo krajské kolo súťaže v prednese slovenskej povesti – Šaliansky Maťko. Mali sme tú česť zúčastniť sa ho a našu školu reprezentovala Tereza Šošovcová z 5.B za čo jej patrí naše veľké poďakovanie a pochvala.

  • Knižnica Juraja Fándlyho

    Dňa 11.3. sa žiaci 3.A zúčastnili besedy pod názvom "Posledný permoník". Beseda bola spojená s tvorivým workshopom.Hostkami boli scénaristka Tereza Oľhová, scénografka a ilustrátorka Eva Škandíková.

  • Hlasovanie: Celá trieda fandí hokeju

    Vážení rodičia, milí žiaci,

    Naši žiaci/Vaši spolužiaci z tried V.B a V.C sa rozhodli zúčastniť súťaže, ktorá ich v prípade výhry dostane ako divákov na prípravný zápas seniorskej hokejovej reprezentácie Slovenska pred MS 2024 v Česku. Hlasovanie za jednotlivé triedy prihlásené do súťaže prebieha na: https://shl.hockeyslovakia.sk/sk/competition/detail/38

    a končí 15.03.2024 o 20:00. Prosím dajme žiakom V.B a V.C šancu na výhru. Za všetky Vaše hlasy Vám v mene spomínaných tried ĎAKUJEME.

  • Dramatizácia v oddeleniach ŠKD

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Dramatizácia v oddeleniach ŠKD.

    Žiaci z 2.A a 3.C nás očarili svojím vystúpením plným recitačných básní, krásnych piesní a pôsobivých divadelných prestavení. Ďakujeme všetkým zúčastneným za ich účasť a nezabudnuteľný zážitok!

  • Na návšteve u druhákov

    Žiaci IV.C boli u spolužiakov z II.C a II.D predstaviť knihy, ktoré prečítali na hodinách literatúry. 

    Veríme,že svojich mladších kamarátov svojim príkladom motivujú k záujmu o čítanie

strana: